Така різна і унікальна. Колекції бітумної черепиці Катепал

Катепал – одна з перших компаній, що представила м’яку покрівлю на будівельному ринку. Тому і до цього часу, вже за звичкою, «Катепалом» називають будь-яку бітумну черепицю, не залежно від виробника. 

Mansion

Перша двошарова ламінована черепиця на основі СБС-модифікованого бітуму. Гарантована якість та довговічність продукту підтверджена європейськими сертифікатами якості. Покривши дах свого будинку бітумною черепицею Katepal Mansion, ви отримаєте унікальний об’ємний та елегантний малюнок, що нагадує високі фортеці стародавніх замків. Новий Катепал Меншен володіє відмінними ізоляційними показниками, а також еластичністю та міцністю, як і всі інші колекції Катепал. Тому здійснювати монтаж Бітумної черепиці Катепал можна в будь-яку пору року.

Ambient

М’яка бітумна черепиця Katepal Ambient має унікальну та неповторну форму нарізки гонтів. Вона має вигляд пелюстків у формі прямокутників різної форми та довжини. Завдяки такій порізці, Катепал Амбієнт імітує двошарову  черепицю і створює ефект рельєфного малюнку на вашій покрівлі. А унікальні колірні рішення нададуть атмосферності у ландшафт, тому що покрівля, вкрита Катепал Амбієнт, схожа на справжнісінький замок. Катепал Амбієнт дозволить втілити в життя будь-які дизайнерські фантазії.

 

Katrilli

Використання в конструкції покрівлі гнучкої черепиці Katepal Katrilli дозволяє надати їй об’ємний рельєф. Цей зоровий ефект досягається завдяки «тіням» на верхніх частинах черепиці. Восьмикутні пелюстки колекції Катріллі підкреслюють ексклюзивність та роблять покрівлю більш натуральною та гармонійною.

Foxy

Гнучка бітумна черепиця колекції Katepal Foxy має особливу ромбоподібну форму з плавними лініями пелюстків. Така черепиця здатна створити на покрівлі красивий малюнок морських хвиль. Романтика морських просторів та натуральні природні відтінки колекції здатні перенести вас у світ відпочинку та спокою.

 

Classic KL

Це класична колекція черепиці, що має шестигранну форму і має однотонне забарвлення. Як і вся продукція Katepal, черепиця серії Classic KL відрізняється більшим терміном служби та 20-річною гарантією при умові укладки на підкладочний матеріал. Ця простота форми та відтінків тільки придає будівлі тонких ноток елегантності та вишуканості.

 

Jazzy

Одношарова гнучка черепиця Katepal Jazzy, завдяки змішуванню кольорових та чорних гранул, створює на покрівлі малюнок, що переливається. Класична форма нарізки та неординарне кольорове рішення здатні перетворити ваш будинок на унікальний та яскравий архітектурний проект.

 

Rocky

Вибравши для своєї покрівлі черепицю Katepal Rocky, можна добитися схожості зі старовинною покрівлею завдяки прямокутній формі черепиць. Бітумна черепиця колекції Rocky має вісім варіантів кольорового оформлення, що дозволяє створити елегантне покриття для споруд будь-якої архітектури.

 

Єдиний генеральний імпортер продукції Katepal на території України - компанія «МКМ ГРУП».

 

Ви можете купити бітумну черепицю Катепал у вашому місті, звернувшись за контактами, що вказані на сайті mkm-group

Власні склади по всій Україні дозволяють швидко та вчасно доставити продукцію на об’єкт. Також допоможемо з вибором комплектуючих та здійснимо технагляд за будівництвом.

Дата: 27 квітня 2021
×
Форма замовлення
×
Зворотній дзвінок