Супердифузійні мембрани Corotop

Corotop - це сучасні покрівельні системи, які забезпечують надійність даху на довгі роки. Вони використовуються для надійного і швидкого утеплення дахів різних типів, в тому числі і скатних. Мембрани Коротоп мають відмінні гідроізоляційні якості і невелику вагу, що дозволяє монтувати підпокрівельні мембрани незалежно від кліматичних зон і температурних особливостей. Якість продукції відповідає європейським стандартам, що підтверджено сертифікатами.

Водонепроникні мембрани Коротоп вельми міцні, вони забезпечують ефективний захист від вологи і значно продовжують термін експлуатації будівлі. Якщо говорити про вітроізоляцію, то сучасні системи призначені не тільки для захисту покрівлі, а для всього будинку. Вітроізоляція Коротоп захищає дах і стіни від вітру, ультрафіолету, ураганів, злив, та інших погодних стихій.

Ще один важливий момент при виборі мембрани - довговічність. Термін служби облицювальних матеріалів може становити десятиліття, тому і для гідроізоляції пред'являються високі вимоги.

Підводячи підсумки, скажемо, що установка гідроізоляції - це нескладний процес, більш серйозно треба поставитися до її вибору. Покрівельні системи Короп повністю відповідають всім вимогам якості.

Купити супердифузійні мембрани Коротоп ви можете в нашому відділі продажів, зв'язавшись з нами будь-яким зручним для вас способом. Наші фахівці проконсультують вас у виборі необхідних матеріалів, підберуть комплектуючі, а також допоможуть в інших питаннях, що стосуються будівництва вашого об'єкта.

Компанія МКМ ГРУП - офіційний імпортер продукції Коротоп в Україні.

Дата: 4 червня 2021
×
Форма замовлення
×
Зворотній дзвінок