Рулонні матеріали від Kаtepal

Рулонні матеріали від Kаtepal - це основна група бітумних продуктів, яким технологи і експерти компанії присвятили більше 60 років своєї роботи. 70% продукції заводу Kаtepal - це рулонні бітумні покриття топ якості.

Основа продукції це якісна сировина плюс унікальна рецептура продукції, яка дає на виході надійний матеріал з мінімальними ризиками в експлуатації ті відмінними якісними характеристиками.

Рулонні матеріали призначені для скатних покрівель з кутом нахилу від 3 градусів і для всіх видів плоских покрівель і підстав.

Мембранне покриття. Даний матеріал - це одна з новітніх розробок. Він має високу довговічність і відрізняється швидким монтажем. Альтернативою є самоклеючі матеріали, які в теплу погоду досить лише розкласти по покрівлі, попередньо видаливши з зворотного боку захисну плівку.

Ще однією перевагою правильно влаштованого покрівельного пирога з використанням рулонних матеріалів є низький рівень шуму і хороша гідроізоляція. Більш того, сучасні покриття відповідають високим вимогам пожежної безпеки.

Компанія МКМ ГРУП, генеральний імпортер продукції Катепал в Україні, вже понад 10 років на будівельному ринку. Окрім продажу бітумної черепиці, рулонних матеріалів та комплектуючих, проводимо розрахунки, виїжджаємо на об’єкти, здійснюємо технагляд за будівництвом.

Замовити (купити) рулонні матеріали, бітумну черепицю, або комплектуючі можна у нашому відділі продажу, або через дилерську мережу МКМ ГРУП.  

Дата: 13 травня 2021
×
Форма замовлення
×
Зворотній дзвінок