Рулонні матеріали Katepal

У квітня 2013 року наша Компанія «МКМ Груп» презентувала на покрівельному ринку України професійні рулонні матеріали від ТМ Kаtepal, тим самим, продовжуючи свою генеральну лінію по реалізації якісних покрівельних матеріалів на нашому ринку.

Рулонні матеріали від Kаtepal - це основна група бітумних продуктів, яким технологи і експерти компанії присвятили більше 60 років своєї роботи. 70% продукції заводу Kаtepal - це рулонні бітумні покриття вищого (топ) класу.

Основа продукції - якісна сировина + унікальна рецептура продукції, яка дає на виході надійний матеріал з мінімальними ризиками в експлуатації. Рулонні матеріали для скатних покрівель з малим кутом нахилу від 3 градусів, можна купити і замовити у нас вже з травня 2013 р

Матеріали для всіх видів плоских покрівель і підстав можна придбати з липня 2013 р

Над просуванням і реалізацією рулонних матеріалів високої якості від Kаtepal працює команда фахівців з України та Фінляндії.

Ми плануємо провести восени в Києві - навчальний семінар щодо застосування бітумних матеріалів під контролем експерта з 30 річним досвідом роботи в Покрівельному Союзі Фінляндії - Пекка Ярвіненном.

Консультації по підбору і розрахунку матеріалів на плоску покрівлю проводиться за попереднім замовленням і за участю технологів від ТМ Kаtepal.

Дата: 14 червня 2013
×
Форма замовлення
×
Зворотній дзвінок