"Roof Wash – Ваш будинок блискуче чистий" - унікальний засіб для чищення для будинку від ТМ KATEPAL!

УНІКАЛЬНИЙ ЗАСІБ ДЛЯ ЧИСТОТИ І ЗДОРОВ'Я ВАШОГО ДОМУ від ТМ KATEPAL

«Roof Wash - Чистий дах»

Чистить дах, будинок, паркові (дачні) меблі і прилеглу територію від лишайників, цвілі, водоростей та інших біологічних наростів.

Області застосування

Придатний для використання - в поєднанні з більшістю покрівельних і фасадних матеріалів. Не зашкодить поверхням, і тому може використовуватися, наприклад, на поверхні штукатурки, дерева, каменю, бітуму, бетону і пластмаси.

Типові області застосування: дахи, тераси, балкони, стіни, дорожні покриття, плінтуси й паркові і дачні меблі.

Умови застосування і попередня обробка

Склад діє при температурі вище + 10 ° C, і його ефективність посилюється зі зростанням температури. З іншого боку, яскраве пряме сонячне світло може викликати швидке випаровування складу, що послабить його дію.

Не рекомендується використовувати цей продукт, якщо можливі нічні заморозки. Перш, ніж наносити склад, слід видалити всі нарости, що легко видаляються і обережно очистити оброблювані поверхні щіткою.

Застосування

Склад готовий до використання і його можна наносити за допомогою пульверизатора або садової лійки. Для великих площ рекомендується розбризкування під низьким тиском.

 

Використання

Окропити наріст складом Roof Wash (Чистий дах), забезпечивши повне змочування. Більш великі нарости слід обробляти 2-3 рази приблизно кожні 2-3 тижні.

Не рекомендується проводити обробку, якщо протягом декількох годин очікується дощ. Якщо наріст вологий, ефективність складу знизиться. Тривалість дії залежить від величини видалення наросту.

Після обробки

Склад подіяв, якщо наріст став коричневим. Якщо наріст невеликий, то додаткової обробки поверхонь звичайно не потрібно. Більш товсті шари можуть зажадати промивання із садового шлангу і / або обережного очищення щіткою. На бітумному покрівельному матеріалі з зернистою поверхнею миючі апарати високого тиску використовувати не слід.

Площа для обробки (5-літрової упаковки, в залежності від товщини шарів):

Водорості та іншої міцелій приблизно 50 м2

Лишайник або аналогічний наріст (малий) приблизно 25-50 м2

Лишайник або аналогічний наріст (рясний) приблизно 15-25 м2

Температура використання: більше +10 ° C

Температура зберігання: більш +0 ° C

Колір: прозорий

Рівень pH: 6,9

 

«Roof Wash - Ваш будинок сяє чистотою»

Дата: 17 червня 2014
×
Форма замовлення
×
Зворотній дзвінок