Перший віконний припливний клапан RENSON AR-75 встановлений в Україні!

На фото - монтаж віконного припливного клапану RENSON AR-75 в квартирі 32-х поверхового будинку. Даний клапан будет забезпечувати приплив повітря в об’ємі 65 м3/год, для адаптивної вентиляції RENSON Healthebox 3.0.

Клапан AR-75 комплектується автоматичною мембраною, яка регулює інтенсивність повітряного потоку та фільтром POLLUX. У відкритому положенні клапана шумопоглинання становить  29db.

Припливний (або приточний) клапан – це ідеальне рішення для міста! Механізм організовує безперервне надходження свіжого повітря в достатньому об’ємі без шуму та пилу. Місце розташування клапану в верхній частині вікна дозволяє повітрю легко перемішуватись з теплим повітрям кімнати, не створюючи відчуття протягу. В механізм вбудована спеціальна заслінка, що автоматично регулюється. Вона створена для захисту від надлишкового повітряного потоку при великих перепадах тиску або великих вітрових навантаженнях.

Отже, якщо ви живете у великому місті і мрієте про свіже чисте повітря вдома – тоді обирайте вентиляційні системи VILPE (Фінляндія). Ось чому потрібно обирати віконні клапани.

Основні перевари віконних клапанів VILPE:

  • Свіже повітря подається неперервно

  • Відсутність шуму та пилу

  • Саморегулююча мембрана в конструкції клапану виключає можливість протягів

  • Наявність терморозриву (елемент низької теплопровідності), немає втрат тепла при провітрюванні

  • При встановленні клапану не порушується герметичність вікна

  • В приміщенні завжди сприятливий мікроклімат

  • Підходить для будь яких типів вікон – дерев’яні, алюмінієві, ПВХ

  • Підійде до будь-якого дизайну будинку – більше 150 кольорів по RAL

Звертайтесь за консультацією, якщо виникли питання.

Купити вентиляційні системи ВІЛПЕ, в тому числі, припливний клапан, ви можете звернувшись у відділ продажу МКМ ГРУП. В штаті компанії працює сертифікований спеціаліст по встановленню вентиляційних систем VILPE.

Дата: 21 квітня 2021
×
Форма замовлення
×
Зворотній дзвінок