Переваги Бітумної черепиці

Бітумна черепиця - це унікальний продукт, який ідеально підійде для приватного будівництва, громадських малоповерхових і багатоповерхових будинків, для реконструкції старої покрівлі, для промислових об'єктів, альтанок, навісів та ін.

Єдиною вимогою при використанні бітумної черепиці є кут ухилу, він повинен становити не менше 12 градусів, в іншому випадку є ймовірність, що готова покрівля з часом може протікати.

Зовнішня частина бітумної черепиці покрита гранулятом і захищає покрівлю від механічних впливів, від ультрафіолету і інших кліматичних впливів, таких як дощ, град, сніг, сильний вітер.

У бітумної черепиці Катепал безліч переваг, можемо виділити основні:

  • Універсальність. Можливість укладання Katepal на покрівлю будь-якої геометричної форми.

  • Під дією сонячного тепла матеріал утворює цілісний герметичний шар покриття, який гарантує ідеальну гідроізоляцію, а також дає хорошу звукоізоляцію.

  • Виключна якість. Термін служби м'якої покрівлі Катепал становить більше 50 років. Матеріал не вигорає на сонці, здатний витримувати потужні пориви вітру, не деформується.

  • Простота монтажу. Для монтажу бітумної черепиці Катепал не потрібна наявність спеціальних інструментів.

  • Різноманітність форм і кольорів підійде під будь-яку архітектуру.

  • Катепал виготовляється з СБС-модифікованого бітуму, який витримує перепади температури від -55⁰С до + 110⁰С.

  • Бітумна черепиця Katepal виготовляється на єдиному заводі Katepal OY в Фінляндії.

Генеральний імпортер продукції заводу Katepal OY в Україні - компанія МКМ ГРУП. Більше 10 років на ринку будівельних матеріалів. Досвідчені фахівці проконсультують по будь-якому питанню щодо покрівлі.

Купити бітумну черепицю можна звернувшись до відділу продажів. Широка дилерська мережа і власні склади на території України дозволяють мінімізувати терміни доставки.

Дата: 14 вересня 2021
×
Форма замовлення
×
Зворотній дзвінок