Одношарова бітумна черепиця Katepal Foxy

Неткане склополотно, що лежить в основі  колекції Foxy, гарантує  міцність бітумної черепиці. При виробництві використовується СБС-модифікований бітум, який, в свою чергу, забезпечує еластичність, морозостійкість та герметичність матеріалу. Гонти покриті мінеральними гранулами, що створює об’ємний зовнішній вигляд покрівлі. Нижня частина гонту покрита самоклеючим розчином, який при дії сонячного тепла склеює гонти між собою і створює герметичний, вологонепроникний суцільний шар покрівлі.

Бітумна черепиця Катепал володіє високою міцністю, тому використовувати її можна на будь-яких покрівлях, навіть з дуже крутим кутом нахилу ( до 90 ⁰). А завдяки своїх пластичності, бітумну черепицю можна використовувати на покрівлях зі складною геометрією.

Покрівля, що покрита бітумною черепицею Катепал, не потребує спеціального догляду та має гарантію 20 років!

Купити бітумну черепицю Катепал ви можете у генерального імпортера Катепал в Україні – компанії МКМ ГРУП. Широка дилерська мережа та наявність власних складських запасів дозволить швидко доставити продукцію на ваш об’єкт. Наші спеціалісти зроблять точний розрахунок матеріалів та підберуть необхідні комплектуючі.

Наша компанія вже більше 10 років займається імпортом якісних покрівельних матеріалів від найкращих світових виробників:

  • Roser – елітна композитна черепиця (Корея)

  • Corotop – супердифузійні покрівельні мембрани (Польща)

  • Regenau – водостік (Австрія)

  • Skaala – дерево-алюмінієві вікна та розсувні системи (Фінляндія)

  • Vilpe – вентиляційні рішення (Фінляндія)

  • Renson – адаптивна система з автоматичним регулюванням вентиляції будинку (Фінляндія) 

Залишились питання – звертайтесь у відділ продажу МКМ ГРУП - (067) 777 55 51

Дата: 14 квітня 2021
×
Форма замовлення
×
Зворотній дзвінок