Наш об’єкт

Покриття: Катепал Ambient в кольорі Мускатний горіх

Оригінальна та стильна бітумна черепиця Амбієнт шикарно виглядає на покрівлі. Різні за довжиною пелюстки та плавні переходи кольору надають поверхні вишуканості та оригінальності. Катепал Амбієнт за зовнішнім виглядом імітує двошарову черепицю. 

Черепиця KATEPAL Ambient складається з нетканого скловолокна, покритого СБС-модифікованим бітумом, присипкою грануляту з натурального каменю і нижнього самоклеючого шару, який значно полегшує монтажні роботи.

При дії сонячного тепла, всі гонти бітумної черепиці Катепал поєднуються в один суцільний шар покрівлі, саме тому Катепал прослужить вам десятиліття.

Katepal Ambient дозволить перетворити котедж в середньовічний замок або фортецю. Крім оригінального зовнішнього вигляду, бітумна черепиця має чудові захисні властивості. Вона морозостійка і не схильна до корозії та гниття. Все це завдяки використанню тільки надійних матеріалів, відповідно до найсуворіших європейських стандартів.

Katepal Ambient була створена спеціалістами заводу Katepal OY спеціально для нашого ринку.

Генеральний імпортер продукції Катепал в Україні – компанія МКМ ГРУП. Спеціалісти компанії допоможуть у виборі бітумної черепиці та комплектуючих, зроблять точні розрахунки та нададуть професійні консультації. Купити бітумну черепицю Катепал від генерального імпортера ви можете, звернувшись за телефонами, вказаними на сайті компанії

Широка дилерська мережа та власні складські запаси на території України дозволяють здійснювати оперативну доставку будівельних матеріалів.  

Дата: 9 червня 2021
×
Форма замовлення
×
Зворотній дзвінок