Чому на покрівлі росте мох?

Основною причиною появи небажаної мохової рослинності на покрівлі є наявність великих хвойних та листових дерев неподалік. Спори моху розносяться вітром та, потрапляючи на покрівлю, починають проростати.

Може минути до 3 років, поки мох на даху стане помітним. Але деякі власники будинків не вважають це проблемою.

Найважливіше, що треба знати власнику приватного будинку, це те, що мох на покрівлі може знаходитись тільки у одному випадку – якщо покрівля для цього пристосована.

Для звичайних покрівель позбавлення від моху є необхідністю. І ось чому:

Якщо покрівля не пристосована для вирощування на ній моху або дерну, то з часом мох на такій покрівлі призведе до незворотних змін у дерев’яній конструкції даху. Це відбувається тому, що така покрівля не є герметичною, карнизні звіси є відкритими (такими, що вентилюються), тобто недостатньо захищеними від проникнення спор у дерев’яний каркас покрівлі.

Фінський виробник покрівельних матеріалів Каtepal представляє на ринку нову розробку  - розчин для очищення покрівлі Каtepal К-10

Katepal K-10 – ефективний спосіб видалення наростів (мох, лишайник та ін.)

Не пошкоджує поверхню!

Ідеальний для застосування на бітумній черепиці, а також підходить для будь-якого іншого виду  покрівлі.

Компанія МКМ ГРУП є генеральним імпортером продукції заводу KATEPAL OY. Ми пропонуємо послуги професійного клінінгу та технічного обслуговування покрівель! Гарантуємо якість.

Дата: 20 июля 2021
×
Форма заказа
×
Обратный звонок